‘Want niet voor alle zaken heb je een advocaat nodig!’

Wet arbeidsongeschiktheidsuitkering (WAO)

Werknemers, die voor 1 januari 2004 arbeidsongeschikt zijn geraakt, vallen onder de Wet op de arbeidsongeschiktheidsverzekering (WAO).

Lees hieronder verder!

Is aan u in het verleden een WAO-uitkering toegekend dan kan het UWV u oproepen voor een herbeoordeling.

U zult dan worden uitgenodigd voor een gesprek met de verzekeringsarts van het UWV; soms volgt daarna nog een afspraak met de arbeidsdeskundige van het UWV. Het is van belang dat u deze afspraken goed voorbereidt door uw medische klachten en uw beperkingen vooraf voor uzelf op een rijtje te zetten. Hierdoor voorkomt u dat u tijdens het gesprek  – misschien door de spanning – belangrijke zaken vergeet te vertellen.

Wilt u  juridisch advies inzake de herbeoordeling van de WAO-uitkering, de duur of de hoogte daarvan, maak dan een afspraak. Uw kwestie zal dan zo snel mogelijk in behandeling worden genomen door Rechtsgevoel.

Bent u het niet eens met de (her-)beoordeling door het UWV van uw WAO-uitkering? Rechtsgevoel kan namens u bezwaar indienen tegen de beslissing van het UWV. Wanneer u uw bezwaarzaak tijdig overdraagt aan Mieke Bosma, neemt zij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reacties van cliënten:


“Ik ben zo opgelucht over deze afloop en dankbaar voor al jouw hulp hierbij!!”

“Bedankt dat je me hebt geadviseerd in het contact met het UWV na al die jaren. Dat gaf rust en vertrouwen!”

Juridisch advies Ommen Hellendoorn Nijverdal Dedemsvaart Nieuwleusen Dalfsen Heino Raalte Coevorden Hardenberg Den Ham Lemele Balkbrug Hoogeveen Meppel Lemelerveld Marienberg Sibculo Vroomshoop Almelo