‘Want niet voor alle zaken heb je een advocaat nodig!’

Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs

Mieke Bosma is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs. De NVRA is een beroepsorganisatie voor rechtskundige adviseurs, die juridisch advies verstrekken en bijstand verlenen op diverse rechtsgebieden.

Lees hieronder meer!

De Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs (NVRA) is een vereniging van en voor professionals in de juridische dienstverlening. Opgericht in 1928 en inmiddels uitgegroeid tot een ledenorganisatie, die opereert in het hart van de juridische dienstverlening. Meer dan 150 juristen, gerechtsdeurwaarders, advocaten en andere rechtshulpverleners zijn als lid aangesloten.

De NVRA stelt zich ten doel het waarborgen van een kwalitatief goede juridische dienstverlening. Daarnaast streeft de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs naar kwaliteitsverbetering en bevordering van een goede juridische beroepsuitoefening. Dit doet de NVRA mede door het toepassen van toetredingsvoorwaarden en gedragsregels en de handhaving daarvan. Goede kwaliteit is zowel voor u als rechtzoekende als voor de juridische professional van groot belang

Als lid van de NVRA voldoet Mieke Bosma van Rechtsgevoel aan de vereisten van permanente educatie. Tevens verbindt zij zich met de gedragscode van de NVRA, dat wil zeggen met de regels, die in acht genomen moeten worden bij de uitoefening van het beroep als rechtskundig adviseur. In het klachtenprotocol van de NVRA zijn de regels vastgelegd, die betrekking hebben op het indienen van een schriftelijke klacht tegen een lid van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs.

Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Rechtsgevoel en/of overwegen een klacht in te dienen, neemt u dan eerst contact op met Mieke Bosma van Rechtsgevoel.

Meer informatie over de NVRA vind je op de website!

Mieke Bosma van Rechtsgevoel staat als rechtskundig adviseur tevens vermeld op de website van het Rechtskundig Loket.

003

 NVRA juridisch advies rechtshulp Rechtsgevoel in Almelo Balkbrug Coevorden Dalfsen Dedemsvaart Den Ham Hardenberg Heino Hellendoorn Hoogeveen Lemele Lemelerveld Marienberg Meppel Nieuwleusen Nijverdal Ommen Raalte Sibculo Vroomshoop

 

Mieke Bosma is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs