‘Want niet voor alle zaken heb je een advocaat nodig!’

Conflict op het werk?

Gaat u met tegenzin naar uw werk vanwege een conflict op het werk? Hebt u een arbeidsconflict met uw leidinggevende of kunt u niet meer door 1 deur met uw collega? Hebt u het gevoel dat de arbeidsrelatie helemaal verstoord is? Dan is het tijd om het conflict aan te pakken!

Lees hieronder verder!

  • Uw probleem bespreken, kan helpen om voor uzelf op een rijtje te zetten wat er nu speelt. Komt u niet meer uit het conflict op uw werk en wilt u een volgende stap zetten? Maak dan een afspraak met Rechtsgevoel; uw kwestie wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen.

 

  • Misschien zijn er nog mogelijkheden om het conflict op het werk in overleg met uw werkgever op te lossen. Wanneer het gesprek tussen beide partijen wordt aangegaan, kan met hulp van Rechtsgevoel mogelijk tot oplossingen worden gekomen zonder lange juridische procedures. Maak een afspraak voor advies!

 

  • Hebt u een ontslagaanzegging ontvangen van uw werkgever? Voor advies kunt u contact opnemen met Rechtsgevoel: uw kwestie wordt dan zo spoedig mogelijk in behandeling genomen!

 

Reacties  van cliënten:


“Hartelijk dank, hier gaat het weer, super! Ik ben een blij mens. Alles is keurig afgehandeld en het boek is voor mij dicht. Nogmaals hartelijk dank voor alles wat je voor mij hebt gedaan.”

“Dankjewel Mieke, voor alle hulp bij de moeilijke situatie op mijn werk. Dat geeft me een goed gevoel. Je bedrijfsnaam is geen loze kreet!”

“Jij hebt de gave bepaalde zaken heel subtiel te benoemen maar daarmee wel je punt te maken. Knap werk hoor!”

Juridisch advies bij arbeidsconflict ontslag vaststellingsovereenkomst mediation in Almelo Balkbrug Coevorden Dalfsen Dedemsvaart Den Ham Hardenberg Heino Hellendoorn Hoogeveen Lemele Lemelerveld Marienberg Meppel Nieuwleusen Nijverdal Ommen Raalte Sibculo Vroomshoop