‘Want niet voor alle zaken heb je een advocaat nodig!’

Help, een arbeidsconflict!

Kent u dat gevoel: help, een arbeidsconflict? De arbeidsrelatie met één van uw werknemers is helemaal verstoord geraakt. Het houdt u teveel bezig en u hebt geen idee hoe u dit kunt oplossen.

Lees hieronder verder!

  • Een arbeidsconflict kan zomaar ontstaan of juist al jaren hebben gesluimerd. Misschien zijn er toch nog mogelijkheden, die u zelf niet ziet, om het probleem in goed overleg met uw werknemer op te lossen. Het is de moeite waard dit eerst goed uit te zoeken. Wanneer het gesprek tussen beide partijen kan worden aangegaan, kunnen afspraken worden gemaakt en daarmee lange juridische procedures voorkomen. Mieke Bosma kan met u meedenken en adviseren. U kunt de zaak aan haar uit handen geven. Neem dan contact op!

 

  • Mocht u van mening zijn dat het arbeidsconflict een verdere voortzetting van het dienstverband in de weg staat en ontslag onvermijdelijk is, neem dan contact op met Rechtsgevoel. Mieke Bosma kan de kwestie dan in behandeling nemen en beoordelen of een beëindigingsregeling voor u en uw werknemer een passende oplossing zou kunnen zijn

 

  • Hebt u de behoefte eerst de ontstane situatie in vertrouwen te bespreken, omdat u er zelf niet meer uit komt? U kunt de kwestie dan in behandeling geven en een afspraak maken met Mieke Bosma!

Reacties van cliënten:


 ” Bedankt voor de prettige samenwerking en de wijze, waarop je deze zaak voor ons bedrijf  hebt opgepakt. Erg fijn dat we in goed overleg toch dàt eruit hebben kunnen halen wat we voor ogen hadden! “

IMG_1110