‘Want niet voor alle zaken heb je een advocaat nodig!’

Conflict op het werk?

Gaat u met tegenzin naar uw werk vanwege een conflict op het werk? Hebt u een arbeidsconflict met uw leidinggevende of kunt u niet meer door 1 deur met uw collega, met wie u dagelijks moet samenwerken? Hebt u het gevoel dat de arbeidsrelatie met uw werkgever helemaal verstoord is? Dan is het tijd om het conflict op het werk aan te pakken!

Lees hieronder verder!

  • Uw probleem bespreken, kan helpen om voor uzelf op een rijtje te zetten wat er nu speelt. Komt u niet meer uit het conflict op uw werk en wilt u een volgende stap zetten? Maak dan een afspraak met Rechtsgevoel!

 

  • Misschien zijn er nog mogelijkheden om het conflict op het werk in goed overleg met uw werkgever op te lossen. Wanneer het gesprek tussen beide partijen wordt aangegaan, kan tot oplossingen worden gekomen zonder lange juridische procedures. Mieke Bosma kan u hierin adviseren. Bel of mail met Rechtsgevoel!

 

 

Reacties  van cliënten:


“Bedankt voor je adviezen en juridische bijstand! Ik kan er zo verder mee, ik ben blij dat ik me weer goed voel en dat alles straks achter de rug is.”

“Dankjewel Mieke, voor alle hulp en bijstand in de situatie op mijn werk. Dat geeft me toch wel een goed gevoel. Je bedrijfsnaam is geen loze kreet!”

 

2015-01-30 09.17.35