‘Want niet voor alle zaken heb je een advocaat nodig!’

Help, een arbeidsconflict!

Kent u dat gevoel: Help, een arbeidsconflict! De arbeidsrelatie met een van uw werknemers is helemaal verstoord geraakt en u hebt geen idee hoe u dit kunt oplossen. U bent op zoek naar hulp bij een arbeidsconflict? Rechtsgevoel helpt u het probleem aan te pakken!

Lees hieronder verder!

  • Een arbeidsconflict kan soms zomaar ontstaan of juist al jaren hebben gesluimerd. Misschien zijn er nog mogelijkheden om het probleem in goed overleg met uw werknemer op te lossen. Het is de moeite waard dit eerst uit te zoeken. Wanneer het gesprek tussen beide partijen wordt aangegaan, kan tot oplossingen worden gekomen zonder lange juridische procedures. Mieke Bosma kan u adviseren inzake het gesprek met uw werknemer. Neem contact op voor overleg!

 

  • Mocht u van mening zijn dat het arbeidsconflict een verdere voortzetting van het dienstverband in de weg staat en ontslag onvermijdelijk is, neem dan contact op met Rechtsgevoel. In overleg met u zal beoordeeld worden of een beëindigingsregeling voor u en uw werknemer een passende oplossing zou kunnen zijn.

 

  • Hebt u de behoefte eerst de ontstane situatie in vertrouwen te bespreken, omdat u er zelf niet meer uit komt? Bel of mail gerust voor een afspraak met Mieke Bosma!

Reacties van cliënten:


 ” Bedankt voor de prettige samenwerking en de wijze, waarop je deze zaak voor ons bedrijf  hebt opgepakt. Erg fijn dat we in goed overleg toch dàt eruit hebben kunnen halen wat we voor ogen hadden! 

 “Prima werk, Mieke. Alles top en snel geregeld. Ik ben blij met dit eindresultaat!” 

 

IMG_1110