‘Want niet voor alle zaken heb je een advocaat nodig!’

Rechtsgevoel nu ook in Ommen!

Voor juridisch advies en concrete hulp op het gebied van werk en uitkering kunt u nu ook terecht bij Rechtsgevoel in De Nieuwe Marke te Ommen, aan de Van Reeuwijkstraat 32. Rechtsgevoel geeft informatie, juridisch advies en rechtshulp op het gebied van arbeid- en sociale zekerheidsrecht. Zowel aan werknemers, werkgevers als mensen met een uitkering of voorziening. Met gevoel voor recht!

Rechtsgevoel nu ook in Ommen!

Begin 2005 startte Mieke Bosma in Zwolle haar eigen juridisch adviesbureau Rechtsgevoel onder het motto ‘Want niet voor alle zaken heb je een advocaat nodig!’ Na een juridische HBO-opleiding is ze 10 jaar werkzaam geweest als rechtshulpverlener bij een grote, landelijk bekende vakbond. Ze leerde daar de kneepjes van het vak. Het persoonlijk behartigen van de belangen van werknemers, werkgevers en mensen met een uitkering of voorziening ligt haar na aan het hart.

In de dagelijkse praktijk van Rechtsgevoel staat een snelle en praktische afhandeling van juridische kwesties voorop. Zaken komen niet op een grote stapel terecht. Mieke Bosma staat u persoonlijk te woord en u kunt vertrouwen op een deskundig advies. In goed overleg bekijkt ze welke oplossing passend zou kunnen zijn in uw concrete situatie. Zo is iedere zaak maatwerk!

Problemen rond werk en uitkering worden soms te snel de juridische molen ingetrokken, waarbij weinig ruimte en aandacht wordt geboden voor de menselijke kant van een zaak. Er kan recht worden gedaan, maar dat wil niet zeggen dat die uitkomst een goed Rechtsgevoel geeft. Wanneer het gesprek tussen beide partijen wordt aangegaan, kan tot oplossingen worden gekomen zonder lange juridische procedures. Met lagere kosten tot gevolg!

Voor  informatie over werk en uitkering kunt u bij Rechtsgevoel terecht. Neemt u gerust contact op en maak een afspraak met Mieke Bosma. Natuurlijk kunt u voor advies ook per mail contact opnemen: info@rechtsgevoel.nl of leg uw vraag digitaal voor! Meer lezen? Kijk op:  www.rechtsgevoel.nl

Rechtsgevoel kantoor Ommen

Kantoor Rechtsgevoel Ommen

Laatste nieuws

Maatregelen RIVM (Corona) en bereikbaarheid

In verband met de voorschriften van het RIVM zullen in ieder geval tot 6 april a.s. geen persoonlijke afspraken plaats…

› Hele artikel

Vaststellingsovereenkomst- of beëindigingsovereenkomst

Wat in de loop der jaren is gebleven, is de emotie waarmee een onvrijwillige beëindiging gepaard gaat. Het einde van…

› Hele artikel

WAB op 28 mei jl. aangenomen door Eerste Kamer

De Wet Arbeidsmarkt in Balans bestaat uit een samenhangend pakket maatregelen. Het grootste deel van deze maatregelen gaat vanaf 1…

› Hele artikel