‘Want niet voor alle zaken heb je een advocaat nodig!’

Partners

Rechtsgevoel staat open voor samenwerking met andere bedrijven en zzp-ers. Op het gebied van werk en uitkering of juist aansluitend aan dit werkgebied. Bent u geïnteresseerd in samenwerking met Rechtsgevoel of wilt u kennismaken met Mieke Bosma, neem dan contact op!

Lees hieronder meer!

Nederlandse vereniging voor rechtskundige adviseurs (NVRA)

De NVRA is een beroepsorganisatie voor rechtskundige adviseurs, die advies verstrekken en bijstand verlenen op diverse rechtsgebieden.

Rechtsgevoel Wipstrik 95 Zwolle Juridisch advies werk en uitkering.

Kantorengebouw Wipstrik95

De historie van Kantorengebouw Wipstrik95 gaat terug tot 1928, de toenmalige Ewout van Soeterwoudeschool. In het onder architectuur gerestaureerde gebouw zijn nu verschillende bedrijven werkzaam.

Ron Henkes, training & begeleiding Rechtsgevoel juridisch advies Zwolle

Ron Henkes mediation l training l begeleiding

Ron Henkes biedt loopbaan-, reïntegratie- en outplacementbegeleiding, is mediator en geeft trainingen op het gebied van samenwerking, communicatie, afspreken en aanspreken alsmede procesbegeleiding. In zijn aanpak maakt Ron gebruik van Dynamische Oordeelsvorming® en Biografisch Coachen, vanuit het ideaal om mensen met zichzelf en met elkaar in gesprek te brengen.

Stap.Nu Reintegratie & Counseling arbeidsongeschiktheid ziekte ontslag UWV WIA Rechtsgevoel Juridisch Advies te Zwolle

Stap.nu, reïntegratie & counseling

Stap.nu is gespecialiseerd in het proces 'leven en werken na kanker' (reïntegratie & counseling). Stap.nu biedt vanuit een landelijk netwerk van professionele coaches, begeleiding aan mensen, die met kanker te maken hebben.

Praktijk De Beken

Psychologenpraktijk De Beken

Etje Verhagen, psycholoog verbonden aan Praktijk De Beken te Zwolle, geeft hulp en begeleiding aan mensen met psychische klachten. Er is extra aandacht voor mensen met ernstige lichamelijke aandoeningen (bijvoorbeeld kanker, de ziekte van Parkinson, multiple sclerose, hartaandoeningen) en voor diegenen, met problemen of vragen rond geloof of levensbeschouwing.

Inloophuis De Zonnesteen, Voor elkaar, met elkaar

Inloophuis De Zonnesteen, steunpunt bij kanker

De Zonnesteen is een inloophuis, bedoeld voor mensen, die met kanker te maken hebben.